Kristal

1 ) Wereldwijd Cooking
Over de hele wereld , drinken en stoten traditie. Om alle specifieke kenmerken van de traditionele drankjes kunnen worden genuttigd , is het belangrijk dat elk drankje wordt gedronken in geschikte glazen . Proeven van de meest heerlijke drankjes uit de hele wereld in deze prachtige bril!

2 ) Eigenschappen
Exclusive Kitchenware gebruikt alleen de beste materialen voor haar kristal producten . Onze glazen zijn er al vele jaren uitgereikt door professionals en grote drankenproducent geweest . Dankzij de speciale vormen , kunt u genieten van een verscheidenheid aan drankjes optimaal. Exclusive Kitchenware kristal is de perfecte combinatie van traditionele waarden met modern design tegen betaalbare prijzen .

3 ) Onderhoud en reiniging van het kristal
Als u onderhouden zorgvuldig uw kristal , zal het u verrassen voor een leven met zijn heerlijkheid .
3a . Wassen met de hand:
Het spoelen met de hand is nog steeds de beste manier om je kristallen te reinigen.
Als u op zoek bent om hetzelfde te gebruiken met warm water spoelt u uw kristal en droog met een zachte , droge doek , zul je geen problemen ondervinden. Gebruik nooit agressieve schoonmaakmiddelen !

3b . Vaatwasser :
De vaatwasser is een veel agressievere vorm van reiniging dan wassen met de hand , omdat de wasmiddelen gebruikt in dit geval van sterke chemische samenstellingen bestaan ​​.
Deze chemicaliën zijn lang en temperatuur op het vaatwerk , zodat het uiteindelijk kan leiden tot corrosie vlekken en glas . Dit kunt u voorkomen door het volgen van de onderstaande instructies .
1) Vóór het laden van het kristal in de vaatwasser , moet u de bril onder stromend warm water . Aan de inwerking van zoute stoffen te voorkomen . Glazen met melkresten en dergelijke, moet u altijd eerst afspoelen voor het indienen van het in de vaatwasser .

2 ) De Abspülprodukte , de waterontharder en het zout dosis volg altijd de instructies op de verpakking . Nooit verschillende Abspülprodukte , als deze niet wordt verstrekt . Wij raden het gebruik van merkproducten !

3 ) Aan het eind van het wasprogramma , het kristal neem rechtstreeks uit de vaatwasser en droog met een schone , droge theedoek .

4 ) Beveiliging
Crystal is een kwetsbaar materiaal, dat een zorgvuldige behandeling nodig .
Zet de potten in de oven nooit in de magnetron of in de vriezer . Extreme temperaturen zoals koude of warmte kan glasbreuk veroorzaken .
Laat uw kristal nooit langer achter een raam in de zon. Dit kan het glas doen barsten .
Als een glas heeft scheuren of kleine stukjes ontbreken , moet u over het. Drinken uit gebroken of beschadigd glas kan letsel veroorzaken .